Waarom StandaardSucces.nl?

Laat u overtuigen

Zoekmachine vriendelijk

Online succes en een hoge positie bij de zoekmachines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De WordPress websites die wij ontwikkelen zijn daarom standaard geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Daarnaast bevatten ze een module die de mogelijkheid biedt om titels, beschrijvingen en zoekwoorden te specificeren en zodoende uw website te optimaliseren. Tot slot ontvangt u een gratis handleiding over zoekmachine optimalisatie. Succes gegarandeerd!

Hoge kwaliteit

StandaardSucces biedt kwaliteit! Niet alleen omdat het een sleutel is tot online succes, maar ook omdat het prettig werkt. De websites van StandaardSucces.nl werken in de meest voorkomende browsers en zijn te bekijken via de mobiele telefoon en tablets.

Onze Wordpress templates gaan jarenlang mee en de support is snel en efficiënt. Kwaliteit leveren wij niet alleen tijdens, maar ook na de ontwikkeling van de WordPress website.

Eenvoudig te beheren

WordPress is wereldwijd één van de populairste systemen om een website mee te beheren. En terecht, WordPress is zoekmachine vriendelijk, veilig, eenvoudig in het beheer en maakt gebruik van de laatste technologieën.

Daarnaast is WordPress een open-source systeem wat u maximale onafhankelijkheid biedt. Nog niet overtuigd? Weet dan dat wij diverse gratis instructievideo's aanbieden en dat u op onze demopagina een kijkje achter de schermen kunt nemen.

Scherpe prijzen

Goedkoop is vaak duurkoop. Niet bij StandaardSucces.nl. Wij doen namelijk geen concessies aan kwaliteit. Wel hebben wij het proces zo slim mogelijk ingericht.

Door een slim ontwikkelproces, pro-actieve support en gebruik te maken van innovatieve technologieën kunnen wij WordPress websites tegen scherpe tarieven aanbieden. Daarbij houden wij van duidelijkheid. Duidelijke tarieven en geen addertjes onder het gras.

Succesvolle vormgeving

Over smaak valt te twisten, over succes niet. De grafische templates waar u uit kunt kiezen zijn zo vormgegeven dat online succes binnen handbereik is.

Heldere navigatie, duidelijke call-to-actions, verzorgde uitstraling, wij hebben meer dan 6 jaar internetervaring in onze Wordpress thema's gestopt om ervoor te zorgen dat u het meest optimale gereedschap krijgt voor online rendement. Bekijk onze thema's daarom nu en maak uw keuze.

Duidelijke support

Achter StandaardSucces.nl zit een deskundig team dat graag antwoord geeft op vragen. Maar nog liever hebben wij dat er helemaal geen vragen zijn.

Wij kunnen dan door blijven gaan met het ontwikkelen van nieuwe templates en u kunt bezig met het behalen van online rendement. Wij hebben daarom een handig hulpcenter met duidelijke instructievideo's en diverse handleidingen. Waarbij u eenvoudig 24 uur per dag het antwoord op een vraag kunt vinden.